Beginners

Deze pagina is voor mensen die graag willen vliegen, maar nog nooit delta hebben gevlogen. In de submenu’s van de pagina ‘Beginners’ vind je alle informatie. Wijs in het hoofdmenu ‘Cursusaanbod’ aan en daarna ‘Beginners’. Je ziet dan een submenu met 4 pagina’s.

Klik je op de pagina ‘Cursus Brevet 1’, dan zie je hoe je leert vliegen. Je vind er informatie over de opleiding tot Brevet 1 én de mogelijkheden voor een Introductie Cursus.

De data waarop je kunt beginnen tref je aan op de pagina ‘Agenda beginners’. In de Agenda kunnen ook Brevet 1 cursisten die al gestart zijn, zien wanneer de follow up blokken zijn. Natuurlijk ontbreekt ook de ‘Prijslijst beginners’ niet. Hierin kun je onder andere lezen dat bij de prijs van een Brevet 1 cursus gedurende een heel jaar, alle cursusdagen zijn inbegrepen die nodig zijn voor het behalen van je Brevet 1!

Via de pagina ‘Inschrijven’ kun je je direct digitaal opgeven voor een Brevet 1 Cursus. Lees je alles liever thuis eens rustig na, download dan vanaf de pagina ‘Informatie’ de folder van Vlieg Uit en het inschrijfpakket.

Adresgegevens

logo_klein

 

Wim Egelmeers

Roosendaalseweg 3
5825 HD  Overloon

Tel.	+31 (0)478 – 785 160
Mob	+31 (0)6 – 31 046 853
Web	www.vlieguit.nl
Mail	info@vlieguit.nl