Deltavliegen en het weer

Deltavliegen is een luchtsport. De weersomstandigheden zijn van doorslaggevend belang om veilig te kunnen deltavliegen. Vooral bij de oefenhelling hebben we rustig weer nodig. Dit betekent dat we in de zomermaanden vaak vroeg beginnen.

Het is mogelijk dat tijdens een cursus dagen uitvallen vanwege het slechte weer. Gelukkig voor jou zijn deze dagen in een Brevet 1 cursus bij Vlieg Uit niet verloren! Ze kunnen op een ander moment als follow up dagen worden opgenomen. Deze follow up dagen zijn bij onze prijs van een Brevet 1 cursus inbegrepen! De enige voorwaarde is dat je deze dagen in overleg met ons binnen een jaar opneemt. Wij vangen zo een groot deel van het weerrisico voor je op. De dagen waarop het niet vliegbaar is gebruiken we overigens vaak voor het geven van theorie.

Wij vinden een veilige en grondige basisopleiding essentieel. Ook houden we van een open en eerlijke communicatie. Een gemiddelde cursist heeft bij ons ongeveer 12 tot 15 vliegbare dagen nodig voor het behalen van het Brevet 1.

Adresgegevens

logo_klein

 

Wim Egelmeers

Roosendaalseweg 3
5825 HD  Overloon

Tel.	+31 (0)478 – 785 160
Mob	+31 (0)6 – 31 046 853
Web	www.vlieguit.nl
Mail	info@vlieguit.nl