Mensen

Wie zijn wij?

Vlieg Uit wil iedereen die ervan droomt vrij te kunnen vliegen als een vogel, op een plezierige wijze kennis laten maken met deltavliegen. Vlieg Uit doet dit dichtbij en met respect voor de natuurlijke omgeving, waarbij plezier, kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht voorop staan.

Vlieg Uit

wim Eigenaar van deltavliegschool Vlieg Uit is Wim Egelmeers. Wim is een zeer ervaren instructeur en piloot. Als freelance instructeur verzorgde Wim jarenlang cursussen voor diverse scholen, voordat hij besloot zelfstandig een vliegschool te starten. Daarbij maakt hij nu dankbaar gebruik van zijn eerdere ervaring op het gebied van advisering, marketing en management. Wim kent de oefenhelling en de omgeving in Duitsland als géén ander en ook de cursuslocaties in Frankrijk hebben weinig geheimen voor hem.

“Wim Egelmeers is een allround instructeur met veel kennis van zaken van wie ik erg veel heb geleerd” (Jeroen Roos, 42 jaar)

Wim

.

Als je contact opneemt met Vlieg Uit zul je regelmatig Marja aan de lijn krijgen. Marja Cornelissen is de partner van Wim. Ofschoon Marja zelf niet vliegt gaat zij regelmatig mee. Zij kent daarom de ‘vliegwereld’ en de omgeving eveneens en kan veel van je vragen beantwoorden.

Marja

dsc_33193137

.

aernout Kwaliteit staat voor Vlieg Uit voorop. Kwaliteit realiseer je door elkaars sterkten te benutten. Vlieg Uit werkt daarom nauw samen met Aernout Drijver en Bob Koenders. Klanten van Vlieg Uit kunnen daardoor rekenen op een completer product en een excellente service.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Aernout Drijver de meest ervaren instructeur op het gebied van lieren in Nederland. Op dit moment verzorgt Aernout, met ondersteuning van Wim, alle Brevet 1 liercursussen en Brevet 2 cursussen. Ook is Aernout eigenaar van de oudste, actieve vliegschool van Nederland.

Aernout

.

Bob Koenders is het adres voor je vlieguitrusting. De kwaliteit en service van Bob Koenders zijn spreekwoordelijk in Nederland. Sinds enkele jaren richt Bob zich uitsluitend op de vliegmaterialen, wat garant staat voor een nog snellere service. In zijn goed geoutilleerde bedrijfsruimte worden vaak theorieavonden verzorgd. Bob heeft jarenlang cursussen verzorgd. Mochten Wim of Aernout een keer uitvallen, dan kan hij onmiddellijk bijspringen. Klanten van Vlieg Uit kunnen daardoor rekenen op een extra stukje continuïteit,

Bob

bob
Adresgegevens

logo_klein

 

Wim Egelmeers

Roosendaalseweg 3
5825 HD  Overloon

Tel.	+31 (0)478 – 785 160
Mob	+31 (0)6 – 31 046 853
Web	www.vlieguit.nl
Mail	info@vlieguit.nl